Carin vann Mobill Parkerings scooter-tävling: ”En fin bonus”

Carin Boethius Ostrell blev den lycklige vinnaren i Mobills tävling.
Från och med nu kan hon glida fram på Skurups gator på en elscooter från Xiaomi.

– Jag har varit kund hos Mobill i flera år innan tävlingen och parkerar nästan dagligen med appen, så det här var en fin bonus, säger Carin.

Mobill parkerings tävling för våra kunder är avgjord. Lotten föll på Carin Boethius Ostrell, som är en trogen Mobill-kund. Därmed är det också Carin och hennes familj som nu kan glida runt på Skurups gator på en sprillans ny elscooter värd runt 6000 kronor.

Mobill tackar alla som valde att bli kunder för att delta i tävlingen, och alla andra som redan är kunder. Bli gärna kund här – och parkera med oss, håll utkik för det kommer fler tävlingar för våra kunder framöver!

Om Mobill Parkering

Betala din parkering snabbt och bekvämt från din bil med appen Mobill Parkering! Du kan välja mellan att betala med faktura eller kort. Betala bara för tiden du utnyttjar. Autostopp avslutar parkeringen åt dig om du skulle glömma den.

Allt du behöver göra är att ladda ned appen, registrera dig och börja parkera!

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades 2005 och vår första tjänst för mobila betalningar var mobilparkering. Sedan dess har Mobill framgångsrikt använt sin expertis inom en mängd andra tjänster såsom biljettering för publik transport, varuautomater och point-of-sale-försäljning genom att utveckla applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta äkta mobila betaltjänster i drift.

Mobills teknologier inkluderar Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas med SMS eller över Internet. Biljetterna kan läsas av från mobilskärmen.

  • Share post

Bitnami