Parkera med Mobill på MKBs parkeringar

Nu kan man använda Mobill Parkering på MKBs alla parkeringar i Malmö. Man har även tidigare kunnat göra det eftersom MKBs parkeringar sköttes av PMalmö. Nu har MKB valt att driva parkeringarna i egen regi och Mobill har valts som leverantör för detta.

Flytten innebär att parkörer ska använda de nya zonkoderna som har börjat gälla sedan den 1:e november. Läs mer om zonkoderna här: http://mobill.se/mkb

Läs mer om hur man använder vår tjänst här.

Sök zoner och mer på mobill.se.

Man kan som användare att kunna använda tjänsten precis som på alla andra ställen Mobill finns på och betala sin parkering via app, SMS eller på webben.

För dig som har företag erbjuder vi Mobill BAS som är en parkeringstjänst för företag och organisationer som vill minska sin administration. Som företagsanvändare kan du vid varje tillfälle välja att betala själv eller genom företaget.

Mobill BAS samlar företagets mobila parkeringsköp på en samlingsfaktura varje månad. De anställda slipper utlägg för parkering, kö vid parkeringsautomaten och tidskrävande kvittohantering.

Läs mer om vår företagstjänst här.

Om Mobill Parkering

Betala din parkering snabbt och bekvämt från din bil med appen Mobill Parkering! Du kan välja mellan att betala med faktura eller kort. Betala bara för tiden du utnyttjar. Autostopp avslutar parkeringen åt dig om du skulle glömma den.

Allt du behöver göra är att ladda ned appen, registrera dig och börja parkera!

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades 2005 och vår första tjänst för mobila betalningar var mobilparkering. Sedan dess har Mobill framgångsrikt använt sin expertis inom en mängd andra tjänster såsom biljettering för publik transport, varuautomater och point-of-sale-försäljning genom att utveckla applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta äkta mobila betaltjänster i drift.

Mobills teknologier inkluderar Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas med SMS eller över Internet. Biljetterna kan läsas av från mobilskärmen.

  • Share post

Bitnami