Mobill startar tjänst för tillstånd i Enköping

Mobill har i en upphandling fått förtroendet av Enköpings kommun att hantera deras nya parkeringstillstånd. Vi är väldigt glada över att få lansera vår tillståndshantering och ser fram emot ett bra samarbete med kommunen.

Lanseringen är redan den 12:e april och från och med då kommer man att kunna ansöka om boende, landsbygds- och nyttotillstånd. Den 3:e maj inför kommunen nya avgiftszoner och tillhörande tillståndsbiljetter.

Läs mer på kommunens hemsida.

Om du redan idag vill ansöka om tillstånd så kan du göra det här på mobill.se eller i vår app. Klicka här för att registrera dig till att börja med och gå sen till fliken Långtidsparkering för att ansöka om boende- och landsbygdstillstånd.

För att ansöka om nyttotillstånd, fyll i formuläret på den här sidan.

Läs mer om parkering i Enköping här.

Om Mobill Parkering

Betala din parkering snabbt och bekvämt från din bil med appen Mobill Parkering! Du kan välja mellan att betala med faktura eller kort. Betala bara för tiden du utnyttjar. Autostopp avslutar parkeringen åt dig om du skulle glömma den.

Allt du behöver göra är att ladda ned appen, registrera dig och börja parkera!

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades 2005 och vår första tjänst för mobila betalningar var mobilparkering. Sedan dess har Mobill framgångsrikt använt sin expertis inom en mängd andra tjänster såsom biljettering för publik transport, varuautomater och point-of-sale-försäljning genom att utveckla applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta äkta mobila betaltjänster i drift.

Mobills teknologier inkluderar Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas med SMS eller över Internet. Biljetterna kan läsas av från mobilskärmen.

  • Share post

Bitnami