Skånska snabbväxare i samarbete: Mobill skriver avtal med Skånsk Parkering

Mobill Scandinavia AB har idag tecknat avtal om att leverera digitala betalningstjänster för parkering till Skånsk Parkering AB.

Båda bolagen har under det senaste året vuxit sig större geografiskt och tillsammans ser de båda bolagen ljust på framtiden. Mobill har under det senaste året vunnit ett antal upphandlingar i städer som Huddinge, Enköping, Piteå, Lund, Sigtuna och Luleå.

Skånsk Parkering har vuxit snabbt sedan förra sommaren och finns nu representerade på ett antal orter i Skåne.

Mobill har även tagit fram en tjänst som gör att elbilsägare kan betala för laddning av bilen genom att använda den vanliga parkeringsappen.

Avtalet innebär att man nu kan använda Mobills app för att betala sin parkering på samtliga parkeringar som Skånsk Parkering sköter. Till att börja med kommer parkeringsplatser i följande kommuner öppnas upp för Mobills app: Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Åstorp, Höllviken, Malmö, Sjöbo, Helsingborg och Trelleborg.

Om Skånsk Parkering

Skånsk Parkering är idag en fullserviceleverantör av alla former av parkeringstjänster och parkeringsservice. Skånsk Parkering projekterar parkeringar, linjerar, tillhandahåller kontraktsparkeringar, parkeringstillståndstillverkning, parkeringskontroller. Sist men inte minst monterar Skånsk Parkering laddstolpar och ser till att allt är integrerat och fungerar tillsammans på ett smidigt sätt. Det ska även vara lätt att välja till och välja från de tjänster ni önskar!

Om Mobill Parkering

Betala din parkering snabbt och bekvämt från din bil med appen Mobill Parkering! Du kan välja mellan att betala med faktura eller kort. Betala bara för tiden du utnyttjar. Autostopp avslutar parkeringen åt dig om du skulle glömma den.

Allt du behöver göra är att ladda ned appen, registrera dig och börja parkera!

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades 2005 och vår första tjänst för mobila betalningar var mobilparkering. Sedan dess har Mobill framgångsrikt använt sin expertis inom en mängd andra tjänster såsom biljettering för publik transport, varuautomater och point-of-sale-försäljning genom att utveckla applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta äkta mobila betaltjänster i drift.

Mobills teknologier inkluderar Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas med SMS eller över Internet. Biljetterna kan läsas av från mobilskärmen.

  • Share post

Bitnami