Mobill introduceras som nytt betalalternativ hos Stockholm Parkering

Stockholm Parkering, som ansvarar för över 25 000 besöksparkeringar i huvudstadsregionen, välkomnar nu Mobill som ett nytt betalningsalternativ på sina parkeringsplatser. Detta samarbete syftar till att underlätta parkeringsprocessen för stockholmarna genom Mobills användarvänliga app.

Mobill, som redan är ett etablerat alternativ för gatuparkering i områden som Huddinge och Solna samt hos Statens Fastighetsverk och Skärgårdsstiftelsen, utökar nu sitt avtryck i Stockholm genom detta nya samarbete. Appen erbjuder en rad användbara funktioner, inklusive möjligheten att betala för parkering och elbilsladdning direkt från din smartphone. Användare kan välja mellan olika betalningsalternativ, inklusive faktura och kort, och betalar endast för den tid eller de kilowattimmar de faktiskt använder. Dessutom är det en autostopp-funktion som avslutar parkeringen automatiskt om användaren skulle glömma detta, vilket hjälper till att undvika onödiga avgifter.

För att komma igång med Mobill behöver användarna endast ladda ner appen och börja utnyttja den förbättrade parkeringsupplevelsen.

För mer information om detta nya initiativ, besök Stockholm Parkerings eller Mobills hemsida där du också kan hitta zoninformation och andra relevanta detaljer.

  • Share post

Bitnami