Mobill lanserar sin betaltjänst för parkering och elbilsladdning i Borås

Borås välkomnar nu Mobill som ett nytt betalningsalternativ på sina parkeringsplatser. Detta samarbete syftar till att underlätta parkeringsprocessen för invånarna i Borås genom Mobills användarvänliga app.

Appen erbjuder en rad användbara funktioner, inklusive möjligheten att betala för parkering och elbilsladdning direkt från din smartphone. Användare kan välja mellan olika betalningsalternativ, inklusive faktura och kort, och betalar endast för den tid eller de kilowattimmar de faktiskt använder. Dessutom är det en autostopp-funktion som avslutar parkeringen automatiskt om användaren skulle glömma detta, vilket hjälper till att undvika onödiga avgifter.

För att komma igång med Mobill behöver användarna endast ladda ner appen och börja utnyttja den förbättrade parkeringsupplevelsen.

Anslut dig till den växande communityn av Mobill Parkering-användare och upplev framtidens parkering redan idag! Besök Mobill Parkerings hemsida för att ladda ned appen och komma igång.

Om Mobill

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami