Parkera med Mobill i Trollhättan!

Stor nyhet för alla Trollhättanbor och besökare: nu kan ni använda appen Mobill-parkering för att parkera i Trollhättan! Nu är vår app tillgänglig på samtliga platser som drivs av kommunen.

Mobill är en av de mest använda parkeringsapparna i Sverige med över 500 000 användare. Vårt mål är att förenkla parkeringen för våra kunder.

Läs mer om parkering i Trollhättan på kommunens hemsida: https://www.trollhattan.se/startsida/trafik-och-infrastruktur/trafik-och-gator/parkering/parkeringsplatser-allmanna/parkering-i-centrum/

Läs mer om parkering och taxor på Mobills hemsida.

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami