Parkera med Mobill i Åre

Brf Åreskutan inför smidigare parkering och laddning för elbilar med Mobill-appen! Nu har det blivit ännu enklare att parkera och ladda din elbil i Åre, tack vare Mobills tjänst hos Brf Åreskutan. Med tydliga anvisningar på plats och möjligheten att ladda ner appen direkt, kan du nu njuta av bekväm parkering och laddning utan krångel.

Mobill är en av Sveriges mest populära parkeringsappar med över 500 000 användare. Genom att erbjuda smidiga lösningar strävar vi alltid efter att göra parkeringen så problemfri som möjligt för våra kunder.

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami