Mobill blir officiell partner till Svenska cupen

Mobill grundades år 2005 och är med sina 500 000 användare en av Sveriges mest använda parkeringsappar – där man riktar sig till både privatpersoner och företag. Nu är företaget klar som officiell partner till Svenska Cupen de kommande tre säsongerna och kommer bland annat ha associationsrätt, synas på alla arenor och i alla tv-sändningar samt finnas med i all digital kommunikation runt Svenska Cupen.

– Det finns ett enormt fotbollsintresse i Sverige och engagemanget från supportrar landet över är fantastiskt. I arbetet och visionen att stärka vårt varumärke och nå nya målgrupper är det självklart att bli en del av Svenska Cupen. Liksom fansen i alla klubbar har vi verkligen längtat efter att fotbollssäsongen drar i gång på allvar, säger Mobills vd Joakim Held.

Stefan Abelsted, gruppchef för kommersiella intäkter på SvFF, välkomnar Mobill som ny officiell partner till Svenska Cupen.

– Svenska Cupen har en lång historia och det är en turnering med mycket prestige som alla klubbar tar på största allvar och gör allt för att vinna. Vi strävar alltid efter att utveckla cupen och stärka intresset och engagemanget. Att Mobill nu går in som officiell partner ger oss möjligheter att utvecklas ytterligare, säger han.

I herrarnas premiäromgång var bland annat 15 000 åskådare på plats på Tele2 Arena i Stockholm och bevittnade när AIK vann över Örebro SK och närmare 10 000 kom till Eleda Stadion i Malmö för att se svenska mästaren Malmö FF besegra Östers IF. Under tre helger kommer totalt 48 gruppspelsmatcher att avgöra vilka åtta lag som tar sig vidare till kvartsfinalspelet.

Damernas gruppspel inleds helgen efter att herrarnas avslutas, 9–10 mars, och efter tre raka cuphelger avancerar de fyra gruppsegrarna till semifinal.

Europaplatser ligger i potten när de 32 kvarvarande lagen på herrsidan gör upp om Gustaf VI Adolfs pokal och de 16 återstående damlagen slåss om Susanne Erlandssons pokal.

Läs mer på Mobills hemsida
Läs mer på Svenska Fotbollsförbundets hemsida

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami