Mobill rankad som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag

Mobill, ledande inom mobila betalningslösningar, har hedrats genom att inkluderas i Deloitte’s Sweden Technology Fast 50-lista för 2023. Denna årliga utmärkelse erkänner de mest framstående teknikföretagen i Sverige baserat på deras tillväxt under det senaste året.

Det är för andra året i rad som Mobill kniper en plats på Deloitte’s Sweden Technology Fast 50-lista vilket är en indikation på Mobills starka affärsstrategi och förmåga att anpassa sig till en dynamisk marknad.

Att bli rankad som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag är en betydande prestation för Mobill och ett erkännande av våra innovativa framsteg inom branschen. Genom att erbjuda användarvänliga och effektiva mobila betalningslösningar har Mobill lyckats positionera sig som en ledande aktör i den snabbt växande tekniksektorn.

Läs mer här: https://www2.deloitte.com/se/sv/pages/technology-media-and-telecommunications/topics/sweden-technology-fast-50/2023/home.html

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami