Mobill ny officiell partner till Svenska Skidspelen

När världscupen i längdskidor avslutas i Falun 15–17 mars finns Mobill på plats i egenskap av ny officiell partner till Svenska Skidspelen. Avtalet är skrivet över tre år.

– Det är ett av de mest klassiska återkommande idrottsevenemangen i Sverige och ett utmärkt tillfälle för oss att stärka vår varumärkeskännedom, säger Joakim Held, vd på Mobill.

Redan 1952 arrangerades Svenska Skidspelen i Falun för första gången och efter att ha gått runt mellan olika orter i landet under ett antal år har arrangemanget sedan 1959 haft Falun som permanent plats. Sedan världscupen i längdskidor startades 1979 har Svenska Skidspelen också varit en del av den.

Årets upplaga är inget undantag – faktum är dessutom att det är säsongens sista tävlingar i världscupen och att säsongens sprint-, distans- och totalvinnare i världscupen kommer att utses och prisas.

– Svenska Skidspelen och de VM vi arrangerat under åren har verkligen satt Falun på världskartan vi har blivit kända för att arrangera tävlingar på den högsta internationella nivån. Att samarbeta med starka partners som Mobill, som delar vår syn på idrott och arrangemang, är jätteviktigt för oss och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta stärka vårt varumärke, säger Ulrika Back, vd för Svenska Skidspelen.

De senaste två åren har totalt över 30 000 åskådare funnits på plats på Lugnetområdet i Falun under Svenska Skidspelen och tävlingarna ses årligen av runt 15 miljoner tv-tittare världen över. Mobill kommer som officiell partner att synas både längs banan och i stadionområdet, liksom på nummerlappar och i andra sammanhang under tv-sändningarna.

– Det har alltid funnits ett fantastiskt intresse för längdskidor i Sverige och vi ser fram emot att vara en del av Svenska Skidspelen de kommande tre åren. Det är fantastiskt att se vad tävlingarna betyder för svensk skidsport, för föreningslivet i regionen och hur de inspirerar till mer rörelse och träning, säger Mobills vd Joakim Held.

Svenska Skidspelen inleds fredagen den 15 mars med sprinttävlingar, fortsätter under lördagen med 10 kilometer i klassisk stil med individuell start och avslutas sedan med 20 kilometer i fristil och med masstart.

Sedan tidigare har Mobill bland annat gått in som ny huvudpartner till fotbollsklubbarna Djurgårdens IF och IFK Göteborg samt till Svenska cupen i fotboll. 

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades redan 2005 med mobilparkering som vår första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har vi framgångsrikt utnyttjat vår expertis för att utveckla en mängd andra tjänster, inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point-of-sale-försäljning. Vi skapar applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta mobilbetalningar i drift.

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Share post

Bitnami