Ny faktura och nya möjligheter med Billogram!

Under hösten får du som kund tillgång till en ny modernare faktura då vi byter leverantör av betalningstjänster till Billograms mer digitala betalningslösning. Bytet sker automatiskt och genomförs för att göra det smidigare för dig att ha koll på dina parkeringsutgifter. Det är också en del av vårt hållbarhets- och digitaliseringsarbete, där vi vill minska antalet pappersfakturor och posttransporter. I samband med bytet byter vi också bankgironummer.

För dig som kund innebär övergången till Billogram en rad fördelar som exempelvis nya och enkla betalsätt och möjlighet att kommunicera direkt med kundcenter på fakturan. Den nya digitala interaktiva fakturan har samma funktionalitet som en hemsida, vilket innebär en rad förbättringar för våra kunder:

  • Betala vart du än befinner dig, via en rad enkla betalsätt
  • Se tydligt om/när en betalning är gjord
  • Kommunicera direkt med kundcenter på fakturan
  • Minskad risk för felbetalningar
  • Schemalägg betalningar
  • Minskat klimatavtryck

Vad behöver jag göra?

Bytet till Billograms betalningstjänst sker automatiskt under hösten men det är några saker som vi vill uppmärksamma dig på.

Nytt bankgiro
I samband med bytet till Billograms betalningstjänst byter vi bankgironummer. Det nya bankgironumret kommer att stå på din faktura från Billogram. Det går också bra att kontakta vårt kundcenter om du behöver bankgironumret innan.

Om du har pappersfaktura
De nya fakturorna kommer få ett nytt bankgiro-nummer som betalningen ska ske till. Fakturorna kommer också att få ett nytt utseende.

Om du har mejlfaktura
Din mejlfaktura fortsätter att skickas till dig utan att du behöver göra något, dock kommer den framöver från mejladressen system@billogram.com. Uppmärksamma att de nya fakturorna också har ändrat bankgiro-nummer som betalningen ska ske till.

Läs mer på https://mobill.se/billogram.

Om Mobill Parkering

Betala din parkering snabbt och bekvämt från din bil med appen Mobill Parkering! Du kan välja mellan att betala med faktura eller kort. Betala bara för tiden du utnyttjar. Autostopp avslutar parkeringen åt dig om du skulle glömma den.

Allt du behöver göra är att ladda ned appen, registrera dig och börja parkera!

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

Mobill grundades 2005 och vår första tjänst för mobila betalningar var mobilparkering. Sedan dess har Mobill framgångsrikt använt sin expertis inom en mängd andra tjänster såsom biljettering för publik transport, varuautomater och point-of-sale-försäljning genom att utveckla applikationer och tjänster som gör att våra klienter snabbt kan ta äkta mobila betaltjänster i drift.

Mobills teknologier inkluderar Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas med SMS eller över Internet. Biljetterna kan läsas av från mobilskärmen.

  • Share post

Bitnami