Mobill ny huvudpartner till Djurgården Fotboll

Vi har den stora glädjen att berätta att Mobill blir ny huvudpartner till Djurgården Fotboll. Från och med säsongen 2024 och tre år framöver kommer Mobills logga pryda bröstet på Djurgårdens matchtröja.

Mobill är inne i en kraftig expansionsfas och ett prioriterat tillväxtområde är Stockholm med kranskommuner.

– Det är oerhört glädjande att Mobill väljer Djurgården Fotboll som samarbetspartner när de ska växa i Stockholmsområdet. Det är ett kvitto på vår starka position som den naturliga samarbetspartnern när man ska nå ut i hela Stockholm. Vi ser även att Mobills tjänster kommer tillföra värde och förenkla för våra besökare såväl på Tele2 Arena och Stadion som i vardagslivet säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners på Djurgården Fotboll

Mobill kommer ha sin logga på bröstet på matchtröjorna hos alla Djurgårdens lag, från herrlaget och damlaget genom alla ungdomslag ner till minsta knattelag vilket ger en fantastisk exponering.

– Vi har fått en större närvaro i Stockholmsområdet och vi kommer att växa ytterligare framöver. Då är det givetvis viktigt för oss att nå ut med vårt varumärke i ännu större utsträckning. Med Djurgården Fotboll blir vi en del av ett av Sveriges ledande idrottsvarumärken och ett av landets bästa affärsnätverk, säger Joakim Held, VD Mobill och fortsätter:

– Sedan har vi under alla år velat ge tillbaka till föreningslivet i de områden vi verkar. Där är Djurgården Fotboll en förening som satsar på både bredd och elit, damer och herrar, flickor och pojkar och som med Skol IF engagerar hela Stockholm och inspirerar till rörelse. Dessa delar bidrar till en helhet som är en viktig aspekt när vi väljer våra partnerskap.

Henrik Berggren, VD på Djurgården Fotboll (vänster) och Joakim Held, VD på Mobill

Om Mobill Parkering

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.

Gå till Mobill Parkering för att börja idag.

  • Share post

Bitnami