Mobill ny partner till Ettanfotboll

Mobill fortsätter att satsa på svensk fotboll. Nu står det klart att företaget kliver in som ny partner till Ettanfotboll, intresseorganisationen för de 32 klubbarna i Ettan.

– Vi ser fram emot att arbeta med 32 klubbar som hela tiden strävar att utvecklas, vinna fler matcher och avancera i seriesystemet, säger Mobills vd Joakim Held.

Mobill är en av Sveriges ledande aktörer inom digitala betallösningar för parkering och elbilsladdning och har i dag mer än 1 miljon användare. Företagets resa har varit expansiv och nya marknadsandelar tas hela tiden. Nu väljer Mobill att kliva in som partner till Ettanfotboll.

– När vi ingår nya partnerskap är det viktigt att verka tillsammans med föreningar och förbund som hela tiden strävar framåt och som delar våra värderingar och visioner. Vi strävar efter att stärka vår närvaro över hela landet och därför känns det självklart att arbeta med Ettanfotboll som representerar 32 elitklubbar med geografisk spridning över hela landet, säger Mobills vd Joakim Held.

Mobill arbetar för att förenkla vardagslivet genom innovativa, användarvänliga och pålitliga lösningar. De vill göra städer mer tillgängliga och hållbara genom att erbjuda smarta och smidiga tjänster som gör en verklig skillnad, dels för deras användare men även för samhället i stort. 

– Det är glädjande att ett så pass stort och välkänt företag som Mobill väljer att bli partner till Ettan. Det visar att vi är en attraktiv liga och det möjliggör att vi gemensamt tillför ekonomisk tillväxt till föreningar som spelar i ligan, säger Jimmy Fors, verksamhetschef för Ettanfotboll.

OM MOBILL

Mobill grundades 2005 med mobilparkering som första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har Mobill framgångsrikt utvecklat andra tjänster inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point of sale-försäljning. I dag har Mobill mer än 1 miljon användare.

OM ETTANFOTBOLL

Föreningen Ettanfotboll är en intresseorganisation för de 32 klubbarna i Ettan. Uppdraget är att driva utvecklingen av den semiprofessionella fotbollen; sportsligt, ekonomiskt, kommersiellt och administrativt.

Medlemsföreningar: AFC Eskilstuna, Assyriska FF (Södertälje), FBK Karlstad, FC Stockholm, Friska Viljor FC (Örnsköldsvik), Hammarby TFF (Stockholm), IF Karlstad Fotboll, IFK Stocksund (Danderyd), Karlbergs BK (Stockholm), Nordic United FC (Södertälje), Piteå IF, Sollentuna FK, Täby FK, Umeå FC, Vasalund IF (Solna), Örebro Syrianska IF, Ariana FC (Malmö), BK Olympic (Malmö), Eskilsminne IF (Helsingborg), Falkenbergs FF, FC Rosengård (Malmö), FC Trollhättan, Jönköpings Södra IF, Ljungskile SK, Lunds BK, Norrby IF (Borås), Onsala BK (Kungsbacka), Oskarshamns AIK, Torns IF (Stångby), Torslanda IK (Göteborg), Tvååkers IF, Ängelholms FF

  • Share post

Bitnami